Recenze

0 5 - 0 6 / / 1 8

11. července 2018 v 21:44

Ještě než si na hlavu zase vysypu popel z toho, jak hrozně na blog poslední dobou kašlu, ráda bych vám (a taky sama sobě!) slíbila že během zbytku prázdnin to bude určitě o dost lepší. Já totiž nikdy nemám co dělat.. někdo nějaký výlet se mnou? ne? Škoda. Když nad tím tak přemýšlím, důvod mé odmlky úplně neexistuje. Zkrátka jsem neměla náladu nic psát a tak jsem nepsala.. takový můj každoroční detox, který každému doporučuji. Třeba nachytáte nějakou inspiraci a navíc, věci do kterých se musíte nutit nikdy nejsou tak dobré jako když něco děláte od srdce. Ne že by zrovna tenhle článek obsahoval byť sebemenší umělecku hodnotu..

Každopádně tenhle článek je vlastně taková aktializace, update nebo něco takového. Hlavně abych sama sobě udělala obrázek o tom co jsem poslední dva měsíce dělala, četla, viděla a co jsem si oblíbila. Víte co, blog přece slouží jako zápisníček.

0 4 / / 1 8

5. května 2018 v 16:10

Duben. Měsíc který se u nás doma nesl hlavně v duchu příjezdu francouzských korespondentů a tím pádem jsem popravdě ani neměla moc času.. na nic. Můj pokus něco číst byl rozprášen a tak vám tentokrát nemůžu přinést ani jednu recenzičku na knížky. Na druhou stranu televize celkem jela a dokonce i do divadla jsem stihla zaskočit. Navíc jsem si našla novou oblíbenou skupinu.

0 3 / / 1 8

2. dubna 2018 v 15:15

Abych řekla pravdu, ani nevím co jsem celý ten měsíc dělala. Jasně, přečetla jsem tři knížky, jednou byla v divadle a očividně viděla celý jeden film. Což není moc. A navíc mám pocit, že jsem ten měsíc nějak zaspala nebo tak. Protože ani nevím jak, a je u konce. Každopádně věřím že Duben bude lepší. Ne jen že tady bude má výměnná studentka z Francie, ale také plánuji spousty věcí! Takže, jak by řekl každý známý tvůrce: Stay tuned!

0 2 / / 1 8

1. března 2018 v 16:08

Taky je u vás zrovna teď asi tak zhruba mínus sto tisíc stupňů, neskutečně ledový vítr a přitom žádný sníh? Už aby bylo jaro!!
Únor jsem proto zasvětila čtení. Jinak jsem vlastně nedělala vůbec nic, jen to čtení mě vážně chytlo. Hlavně teda Bernard Minier, který se velice rychle zařadil na seznam mých nejoblíbenějších autorů. Stihla jsem i jednou zaskočit do divadla, a to je vlastně asi všechno. Ovšem vždycky je co doporučovat, takže rychle na to!

0 1 / / 1 8

1. února 2018 v 8:08

V Lednu jsem doháněla pomyslné resty z celého předešlého roku a dokoukávala jsem všechno co jsem měla už dlouho v plánu. A byl to celkem plodný měsíc. Krom řidičáku který jsem konečně úspěšně získala a o kterém teď mluvím naprosto pořád jsem si stihla skočit do divadla, přečetla jsem první Vánoční nadílku a konečně se zamilovala i do nového alba od Imagine Dragons.

08/2017

17. září 2017 v 19:57

Ahoj.
Znáte ten pocit, když se vrátíte po prázdninách do školy a rázem nechcete celý den dělat nic jiného než jenom spát?! Já ho momentálně prožívám. Jedinou útěchu či pomoc mi poskytuje zeď u které sedím. A nechápu, jak jsem mohla dosud sedět někde "v prostoru". Protože po té zdi se plazím v podstatě co ráno usednu do lavice, až do chvíle kdy jdu domů. Ale to není to, o čem je dnešní článek.
Trochu opožděně přináším shrnutí za měsíc Srpen. Tenhle článek jsem měla ve skutečnosti téměř dopsaný už hrozně dlouho, ale až teď mi nějak vyšel čas ho dodělat.

07/2017

1. srpna 2017 v 10:10

První polovina prázdnin je fuč a já se ještě pomalu nestihla ani nadechnout!! Proč prázdniny vždycky utíkají tak rychle? No nic. Tentokráte se můžete těšit na spousty různorodých věcí, protože prázdniny jsou čas kdy mám čas. Což zní opravdu špatně, ale nevím jak jinak bych to vyjádřila. Zkrátka jsem stihla mnoho restů, které jsem měla v plánu už pěkně dlouho. Ale nebudu to zdržovat. Jdeme na recenze.

05+06/2017

30. června 2017 v 10:28

Květen byl měsícem dlouho dopředu očekávaným. Odehrála se totiž jedna skvělá, velká věc a to školní výlet do Anglie.. přesněji do Skotska. Tam jsem se zase po půl roce mile ráda vrátila a bylo to naprosto skvělé! Navíc jsem měla celkem hoňku co se vysvědčení týče a tak jsem prostě nestíhala vůbec nic. Natož nějakou větší aktivitu. A proto teď přicházím s hodnocením uplynulých 2 měsíců!

p.s. Momentálně jsem někde v letadle směr Rhodos. Vracím se 12.6 někdy po půlnoci, takže do té doby nečekejte žádné články. Díky.

04/2017

3. května 2017 v 19:56

Duben. Čím byl pro mě Duben? Asi ničím speciálním. Viděla jsem několik filmů, přečetla několik knih, byla několikrát v divadle, táden jsem strávila ve Františkových Lázních, stihla jsem si zase posrat pár průměrů. Také jsem se hodně zaposlouchala do Qeenů a ještě trochu víc jsem si zamilovala Aviho z PTX.

03/2017

1. dubna 2017 v 10:10

Měsíc uběhl jako voda, já zase nestihla napsat téměř nic a klasicky zase propadám. vlastně ne! Pozor! Vychází mi nejhůř 4!. No každopádně je tady další měsíční shrnutí. Tentokrát se sama divím, ale nemá žádný zajímavý film. Na druhou stranu jsem byla 2x v divadle, na výstavě a přečetla jsem opravdu dlouhou knížku. Která byla naprosto skvělá a ještě dlouho mi zůstane v paměti!
Také jsem se rozhodla začít přidávat obrázky - minimálně ke knihám! . Připadá mi to přehlednější, ale nevím. Možná se zase vrátím k jednoduchému seznamu. Tohle je prostě taková zkušební verze..
Posuďte sami.
 
 

Reklama