Recenze

0 2 / / 1 8

1. března 2018 v 16:08

Taky je u vás zrovna teď asi tak zhruba mínus sto tisíc stupňů, neskutečně ledový vítr a přitom žádný sníh? Už aby bylo jaro!!
Únor jsem proto zasvětila čtení. Jinak jsem vlastně nedělala vůbec nic, jen to čtení mě vážně chytlo. Hlavně teda Bernard Minier, který se velice rychle zařadil na seznam mých nejoblíbenějších autorů. Stihla jsem i jednou zaskočit do divadla, a to je vlastně asi všechno. Ovšem vždycky je co doporučovat, takže rychle na to!

0 1 / / 1 8

1. února 2018 v 8:08

V Lednu jsem doháněla pomyslné resty z celého předešlého roku a dokoukávala jsem všechno co jsem měla už dlouho v plánu. A byl to celkem plodný měsíc. Krom řidičáku který jsem konečně úspěšně získala a o kterém teď mluvím naprosto pořád jsem si stihla skočit do divadla, přečetla jsem první Vánoční nadílku a konečně se zamilovala i do nového alba od Imagine Dragons.

08/2017

17. září 2017 v 19:57

Ahoj.
Znáte ten pocit, když se vrátíte po prázdninách do školy a rázem nechcete celý den dělat nic jiného než jenom spát?! Já ho momentálně prožívám. Jedinou útěchu či pomoc mi poskytuje zeď u které sedím. A nechápu, jak jsem mohla dosud sedět někde "v prostoru". Protože po té zdi se plazím v podstatě co ráno usednu do lavice, až do chvíle kdy jdu domů. Ale to není to, o čem je dnešní článek.
Trochu opožděně přináším shrnutí za měsíc Srpen. Tenhle článek jsem měla ve skutečnosti téměř dopsaný už hrozně dlouho, ale až teď mi nějak vyšel čas ho dodělat.

07/2017

1. srpna 2017 v 10:10

První polovina prázdnin je fuč a já se ještě pomalu nestihla ani nadechnout!! Proč prázdniny vždycky utíkají tak rychle? No nic. Tentokráte se můžete těšit na spousty různorodých věcí, protože prázdniny jsou čas kdy mám čas. Což zní opravdu špatně, ale nevím jak jinak bych to vyjádřila. Zkrátka jsem stihla mnoho restů, které jsem měla v plánu už pěkně dlouho. Ale nebudu to zdržovat. Jdeme na recenze.

05+06/2017

30. června 2017 v 10:28

Květen byl měsícem dlouho dopředu očekávaným. Odehrála se totiž jedna skvělá, velká věc a to školní výlet do Anglie.. přesněji do Skotska. Tam jsem se zase po půl roce mile ráda vrátila a bylo to naprosto skvělé! Navíc jsem měla celkem hoňku co se vysvědčení týče a tak jsem prostě nestíhala vůbec nic. Natož nějakou větší aktivitu. A proto teď přicházím s hodnocením uplynulých 2 měsíců!

p.s. Momentálně jsem někde v letadle směr Rhodos. Vracím se 12.6 někdy po půlnoci, takže do té doby nečekejte žádné články. Díky.

04/2017

3. května 2017 v 19:56

Duben. Čím byl pro mě Duben? Asi ničím speciálním. Viděla jsem několik filmů, přečetla několik knih, byla několikrát v divadle, táden jsem strávila ve Františkových Lázních, stihla jsem si zase posrat pár průměrů. Také jsem se hodně zaposlouchala do Qeenů a ještě trochu víc jsem si zamilovala Aviho z PTX.

03/2017

1. dubna 2017 v 10:10

Měsíc uběhl jako voda, já zase nestihla napsat téměř nic a klasicky zase propadám. vlastně ne! Pozor! Vychází mi nejhůř 4!. No každopádně je tady další měsíční shrnutí. Tentokrát se sama divím, ale nemá žádný zajímavý film. Na druhou stranu jsem byla 2x v divadle, na výstavě a přečetla jsem opravdu dlouhou knížku. Která byla naprosto skvělá a ještě dlouho mi zůstane v paměti!
Také jsem se rozhodla začít přidávat obrázky - minimálně ke knihám! . Připadá mi to přehlednější, ale nevím. Možná se zase vrátím k jednoduchému seznamu. Tohle je prostě taková zkušební verze..
Posuďte sami.

02/2017

6. března 2017 v 12:12

Je tady další měsíc a s ním i mé skromné shrnutí. Myslím že nemám co víc dodat, protože tohle bude prostě každý měsíc vpodstatě stejné. Tak doufám že se vám některá z věcí zalíbí a třeba se inspirujete.

To - Stephen King

28. února 2017 v 10:10


Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá - živější, než by si přáli. Nikdo z nich se nemůže ubránit síle, která je táhne zpátky na ono zvláštní místo jejich dětských let, do městečka Derry, kde se před lety spojili, aby čelili nezvladatelnému zlu. Vracejí se tedy, aby stanuli tváří v tvář noční můře bez konce a beze jména… Dokážou se jí postavit i dnes?

01/2017

9. února 2017 v 16:40

Rozhodla jsem se trochu oživit rubriku recenzí, tak jsem se rozhodla jí úplně předělat a začít dělat něco jako měsíční shrnutí. Budou to asi hlavně knížky, ale možná zařadím i nějaké filmy a možná třeba i nějaké produkty nebo tak.. ale je pravda že tohle moc neřeším.. A proto dnes přicházím se shrnutím za měsíc Leden. Trochu pozdě.. ale nevadí!
 
 

Reklama